Hopp til innhold

Personvernerklæring

Hensikten med denne erklæringen er å sikre deg som personlig kunde, medlem eller eier at vi ikke misbruker de opplysninger vi ved normal forretningsvirksomhet helt naturlig samler inn og oppbevarer. Denne erklæringen handler derfor om hvordan Bygdeservice Øksendal SA samler inn og behandler personopplysninger i sin forretningsvirksomhet.

1. Hvilken informasjon samler vi inn?

Personopplysningene er de opplysningene du formidler til oss direkte via telefon, e-post, våre nettside eller via andre kommunikasjons metoder som f.eks. Facebook ol.

Personopplysninger vi samler inn omfatter:

  • NAVN.
  • FIRMANAVN (dersom du har et personlig firma).
  • ORG.NR. (dersom du har et personlig firma).
  • ADRESSE / FAKTURAADRESSE (dersom du har et personlig firma eller er en ordinær forbruker).
  • TELEFONNUMMER (dersom du har et personlig firma eller er en ordinær forbruker).
  • E-POSTADRESSE (dersom e-postadressen din er privat og ikke knyttet til et firmadomene).
  • IP-ADRESSE (dersom IP-adressen din er privat og ikke knyttet til et firmadomene).

2. Hva brukes informasjonen til?

Bygdeservice Øksendal SA bruker de personopplysninger du oppgir til følgende formål:

  1. For å kommunisere med deg via telefon, mail, post eller via andre medier.
  2. For å kunne tilby våre tjenester og produkter til deg.
  3. Kunne svare på forespørsler og henvendelser fra deg.
  4. Til andre formål som er pålagt oss ved lov, regler, forskrifter eller andre rettslige prosesser og fakturering.

3. Hvordan behandler og lagrer vi opplysningene?

Dine opplysninger lagres i vårt:

  • Medlemsregister
  • Økonomiprogram.
  • Mailing-system

4. Hvem har tilgang til dine personopplysninger?

Bygdeservice Øksendal SA behandler ikke personopplysninger slik personvernloven definerer behandling. Vi registrerer kun de opplysninger vi har angitt under pkt 1 for å kunne kommunisere med deg som kunde / eier slik vi har angitt i punkt 2. For øvrig deler vi ikke kundeopplysninger med verken personer eller foretak.

5 . Hvor lenge vil dine opplysninger lagres?

Bygdeservice Øksendal SA lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

  • Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år.
  • For å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år.
  • Opplysninger oppbevares i systemene så lenge de er oppdaterte og det er relevant å beholde de.

Ved sletting vil noen personopplysninger, først og fremst kontaktopplysningene, bestillings- og fakturahistorikk og kopi av korrespondanse forbli i vårt register i den utstrekning det er nødvendig for å beskytte juridiske rettigheter eller lovgivningsmessige krav til dokumentasjon.

6. Dine rettigheter etter personvernregelverket

Du har en del rettigheter etter personvernregelverket, som vi ønsker at du skal være klar over.

Du kan:

  • Kontakte oss for å få en oversikt over hva slags personopplysninger vi har lagret om deg.
  • Kontakte oss for å be om at lagrede opplysninger endres, oppdateres, eller rette opp eventuelle feil i opplysningene.
  • Be om sletting av opplysninger.

Du kan kontakte oss om du har spørsmål til denne personvernerklæringen, eller til hvordan vi behandler dine personopplysninger.
Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

7. Våre ansatte

Alle våre ansatte er forpliktet i sitt arbeidsreglement til ikke å dele personopplysninger om andre med uvedkommende.

8.Cookies

Bygdeservice Øksendal SA benytter følgende cookies på sin nettside:

  • Sesjonsavhengige cookies (Joomla session cookie) brukes for å registrere at en bruker er inne på sidene våre, og hvilke valg brukeren gjør. Den blir ikke registrert, ingen data blir utlevert og denne slettes når fanen lukkes i nettleseren.
  • Vi har også en cookie som heter «cookieconsent_status». Denne holder rede på om du har godkjent eller avslått bruk av cookies/informasjonskapsler.
  • Tredje parts cookies bruker vi for å innhente generell statistikk om besøk på våre nettsider (for eksempel Google Analytics). _ga, _gat, _gid
    Denne statistikken blir lagret i 26 måneder, og bakgrunnen for det er at det er hensiktsmessig å sammenligne statistikk over en viss periode for å kunne dra slutninger ut av den.

Vi kontakter ikke deg som kunde med oppsøkende salg.

9. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere vår personvernerklæring når dette er nødvendig. En oppdatert versjon personvernerklæringen vil alltid være tilgjengelig på vårt nettsted.

10. Kontaktinformasjon

Virksomhetens navn: Bygdeservice Øksendal SA
Organisasjonsnummer: NO 982 581 540 MVA
Postadresse: Pb. 11 6601 Sunndalsøra
E-postadresse: bygdeservice.oksendal@sunndals.net

Sist oppdatert 08.02.2019